2021-11-24 07:23:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Jók a megérzéseid, s a mai napon különösen

Napi horoszkóp november 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma sokat segíthetsz az embereken. Ha másképp nem, a mosolyoddal. Nem is tudod, milyen hiány van ma épp ebből, amit a legegyszerűbb lenne adni. És annak van rá épp a legnagyobb szüksége, aki maga képtelen mosolyogni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha azt érzed, hogy a jelenlegi párkapcsolatod már nem szól semmiről, ha gépies, és csupán a megszokás tart össze titeket, akkor legyél te a kezdeményező, aki változtat ezen. A megoldáshoz lenne pár jó ötleted.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Te általában nem az a kifejezetten biztonságra törekvő fajta vagy, ma mégis úgy érezheted, hogy ha eddig nem tetted volna, akkor most ideje lenne megállapodnod, akár a magánéletben, akár a karriert illetően. Ezt most az anyagi helyzeted is lehetővé tenné.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma igazán csendes napra számíthatsz, semmi nem zavar meg abban, hogy a munkának, sőt az alkotásnak élj. Ez a csendes nap ugyanis ihlettel telített. Ma különlegesen az elemedben érezheted magad: égi erők támogatnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jók a megérzéseid, s a mai napon különösen. Hallgass arra a bizonyos belső hangra, és tegyél úgy egy barátoddal kapcsolatban, ahogy azt a leghelyesebbnek érzed.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma új barátságot köthetsz, ami idővel akár több is lehet puszta barátságnál. Persze, ha neked tartós kapcsolatod van, akkor nagyon meg kell gondolnod, hogy meddig mész el el. Egy barátra viszont nagy szükséged van.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai nap próbára tehet, de van valaki a környezetedben, aki a segítségedre lehet. Legvalószínűbben egy kollégád lehet a támogatód. A türelmedre is nagy szükséged lesz, és arra, hogy a mosolyoddal elbűvölj valakit.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Te ábrándozásra hajló jegy vagy, s különösen nehezen találod most a helyed a mindennapok világában. Ideje lenne végre kicsit több időt magadra szánni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A hangulatod megint a szokásos: kiszámíthatatlan. Még ezt tetézi, hogy a munkahelyed is felbolydult darázsfészekké vált. Uralkodj az érzéseiden, mert nem szabad, hogy azok irányítsák a döntéseidet! Ma higgadtságból kell vizsgáznod.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Úgy érzed, örökös dilemmában vagy, és minduntalan újra meg újra ugyanazokba a helyzetekbe kerülsz. Mindig ugyanaz történik, mintha a párod képtelen lenne a fejlődésre. Lehet, hogy neked kéne átalakulni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hajlamos vagy túlreagálni a dolgokat. Talán valamilyen csalódás ért mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Oszd meg a bánatodat valakivel: egy idősebb barát vagy rokon okos tanácsai megnyugtatnak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Felesleges vitákba bonyolódnod olyanokkal, akikről előre tudod jól, hogy meggyőzhetetlenek. Lassan te is ráérzel, kivel, meddig és miről érdemes beszélgetned. Van, akit csak bántana a túlzott tájékozottságod. Légy bölcs!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: